dimecres, 15 de desembre del 2010

el claustre de la “Riera” decidim retirar la mesura de NO FER SORTIDES I COLÒNIES.

Benvolgudes famílies,

Aquest inici de curs ha estat complicat per molts motius. Un d’ells ha estat originat pel descontentament del claustre amb la política educativa del Departament. Això ens ha portat a prendre una mesura poc agradable per totes les parts i molt contradictòria amb les idees pedagògiques i tècniques de l’escola: la no realització de sortides i colònies.

El malestar que ha creat tot plegat en la comunitat educativa ens ha portat a encetar un procés de treball per compartir els motius que ens han conduit a prendre aquesta decisió i a continuar construint una escola pública de qualitat.

Després dels passos que hem fet tots plegats: famílies, claustre i departament, el claustre de la “Riera” decidim retirar la mesura de NO FER SORTIDES I COLÒNIES.

De tot aquest procés valorem molt positivament el debat generat al voltant de la qualitat de l’ensenyament públic i el suport rebut arran de la darrera reunió de l’AMPA.

Finalment ens emplacem a continuar treballant plegats en la comissió i altres espais de debat per una escola pública de qualitat.

El Claustre de l’Escola Riera de Ribes