dilluns, 19 de novembre del 2007

La festa de la Castanyada i les seves receptes.(2)


Som l’Abril, la Malena C. i el Robbie de la classe de la Natura i des del Racó de Periodistes també us presentem les receptes que vam fer els nens i nenes de 2n per la castanyada.

La classe de la Natura i la classe de la Selva Tropical vam preparar CASTANYES CARAMELITZADES.


Els ingredients que vam utilitzar van ser els següents:

- Castanyes

- Sucre

- Aigua

PREPARACIÓ:

Es treu la pell dura de les castanyes. Desprès es posen en una olla amb aigua bullint per tal de poder treure la segona pell i desprès les hem d’eixugar a foc lent. A continuació es col·loquen a la paella on haurem preparat el caramel prèviament. Punxarem les castanyes amb un pal i les banyarem en caramel. Les deixem eixuga ara a l’aire i ja les podrem embolicar.

Per preparar el caramel posem sucre a l’aigua i barregem fins que surt el caramel.