dilluns, 19 de novembre del 2007

La festa de la Castanyada i les seves receptes.(4)

Els alumnes de 5è posen a la nostra disposició la recepta que van preprarar el dia de la Castanyada.

TRUFES

INGREDIENTS:

- 10 cullerades de llet condensada

- 8 cullerades de cacau en pols

- 1 culleradeta de margarina

- Fideus de xocolata

PREPARACIÓ:

1- Posar la llet condensada i el cacau en un bol, barrejar bé i tot seguit posar la margarina. Ho posem al foc i remenem amb una cullera de fusta, fins que en passar la cullera es vegi el fons del bol.

2- Retirem la pasta del foc, batem bé la barreja, la posem de nou al bol i ho deixem refredar una hora al congelador.

3- Traiem la pasta del congelador, amb l’ajuda de dues culleretes fem boletes amb la massa que anirem arrebossant en els fideus que haurem posat en un plat.

4- Posem les trufes que han sortit, de nou al congelador, fins una hora abans de menjar-les, que les deixarem a la nevera.