Persones: ?
Ingredients:
Ø Un paquet de galetes “Maria”
Ø 3/4 cullerades de “Colacao”
Ø Un got de llet
Ø Mitja terrina de margarina
Ø Dos ous
Estris:
Ø Un bol
Ø Un got
Ø Una cullera
Ø Un recipient pla (plat, safata,…)
Ø Batedora (opcional)
Elaboració:
Iniciem aquesta recepta, en un bol, barrejant el “Colacao”, la margarina i els ous, durant 3 min., millor si es fa amb batedora, ( és important que no s’utilitzi mantega, ha de ser margarina, la causa és la textura).
Continuem agafant les galetes “Maria” i passant-les per la llet sense deixar-les remullar, les retirem directament. Unta-li a cada unitat de galeta una mica de pasta de “Colacao”, anteriorment feta. Ves fent una pila de 4 ó 5 galetes. Quant s’hagi enllestit aquesta feina, en un recipient pla col·loquem les galetes en horitzontal, afegint més pasta per enganxar-les. La pasta que et sobri la pots posar al capdamunt de la galeta, o on et sembli més convenient, amb l’ajut d’una cullera.
Quan haguem finit aquest pas, aquestes piles les introdueixes cap al congelador durant 1 hora; abans de posar-les les pots guarnir amb nata, “sucre glacé”, fideus de xocolata, “lacasitos”,etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada